Drage devetošolke, dragi devetošolci!

Veseli smo, da se nam boste v ponedeljek, 25. 5. 2020, pridružili tudi vi, da boste svojo osnovnošolsko pot zaključili v šolskih klopeh.

Ob ponovnem prihodu v šolo boste upoštevali naslednja pravila:

  • vzdrževali zadostno medosebno razdaljo (1,5 m do 2 m);
  • redno umivali roke z milom in vodo, po vsakem prejemanju kljuk in ograje na stopnišču ter drugih površin;
  • se ne dotikali obraza (oči, nosu in ust) z neumitimi rokami;
  • se ne boste družili skupinami ostalih učencev in
  • upoštevali pravilo pri kašljanju.

Kolesarji in pešci pridete v šolo deset minut pred začetkom pouka. Avtobus bo vozil po ustaljenem voznem redu. Kombi bo pripeljal na Vrhovnico ob 7.40.

V šolo boste vstopali skozi glavni vhod in se preobuvali. Vaša matična učilnica bo KEM-BIO. S seboj prinesete potrebščine po urniku in plastenko z vodo. Masko nosite pri vstopu in na hodnikih, v učilnici ste brez nje. Po pouku, če imate možnost, odidete domov. Varstvo vozačev bo v jedilnici.

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je na svoji spletni strani 20. 5. 2020 objavilo stanje prijav v srednje šole za šolsko leto 2020/2021. Preverite, kakšno je stanje prijav v izobraževalnem programu, za katerega ste oddali prijavo. Naslov spletne strani: https//www.gov.si/teme/vpis-v-srednjo-solo/.

URNIK

Spoštovani starši,

zahvaljujemo se vam za sodelovanje v času epidemije, za spremljanje dela vaših otrok, da ste se odzvali na video klice. Upamo, da se bomo v juniju lahko srečali in se skupaj poslovili od osnovnošolske poti vaših sinov in hčerk.

Želimo vam vse dobro.

                                                                                                                            Metka Kržan, ravnateljica

 

 

Dostopnost