6.9.2018

ČETRTEK

Dopoldne smo preživeli na učni gozdni poti – Zaplaške stezice, popoldne pa smo pridobivali in obnavljali znanje o ekostistemih v zelo zanimivi strateški igri. Zvečer smo vsi pokazali svoje talente in se zabavali na nepozabnem žuru.

 

5.9.2018

SREDA

Današnji dan smo večinoma preživeli v gozdu. Naučili smo se zakuriti ogenj, spoznali smo prehranjevalne splete in osvežili znanje o rastlinah v gozdu. Popoldanski obisk gozda je bil namenjen spoznavanju, kako nastane prst in iskanju živali v prsti. V naravoslovni učilnici smo se dotaknili tudi astronomije in elektrike.

Učiteljici bi posebej pohvalili vseh 30 učencev, ki so se samoiniciativno odločili, da se pomerijo v igri “med dvema ognjema” in dokazali, da so sposobni prave športne igre. Sodnika sploh niso potrebovali, čas za igro pa smo morali podaljšati, saj se kar niso dali z igrišča. Tudi po večerji so odhiteli na igrišče, kjer je potekal napet boj.

 

 

 

 

 

4. 9. 2018
TOREK
Torek se je pričel z jutranjo telovadbo in aktivno nadaljeval s kolesarjenjem, lokostrelstvom in slikanjem na panjske končnice. K nam sta prispeli presenečenji od staršev in ravnateljice. Najlepša hvala, zelo smo se razveselili in se posladkali!! Po zanimivem večernem pohodu smo zaspali kot bi mignil.

 

 

3. 9. 2018
PONEDELJEK

V CŠOD Čebelica smo prispeli polni pričakovanj. Po kosilu smo se odpravili na pohod in dobro spoznali vas Čatež. Povzpeli smo se na Zaplaz in na poti s sošolci delili svoje počitniške dogodivščine. Po večerji smo uživali v družabnih igrah, smeha tudi tokrat ni manjkalo.

 

Dostopnost