Drage učenke, dragi učenci,

minil je že  cel mesec, odkar se izobražujete na daljavo. V šoli vsak dan pogrešam vrvenje po hodnikih, vaš smeh, prav pusto je. Komaj čakam, da se vrnete v šolske klopi. Upam, da se bo to zgodilo v drugi polovici maja.
Učiteljice in učitelji se trudijo, da so vaje za utrjevanje zanimive in da novo snov razložijo tako, da lahko rešujete naloge. Nekateri delate bolj navdušeno, nekateri malo manj. Vsi pa sodelujete, kar je zelo pomembno. Dnevi dejavnosti so bili pestri, vaši izdelki odlični, vidim na spletni strani šole. Verjamem, da ste pri delu uživali. In še to, ne pozabite na gibalne vaje, ki jih priporoča učitelj športa.
Prebrala sem, da bo otroški parlament ostal brez zaključnih dogodkov, prav tako program Evropa v šoli. Ne vemo, kako bo s tekmovanji iz znanj na državni ravni, najbrž bodo tudi končana za to šolsko leto.
Zdaj pa vesela novica. Mladi bralci, BRALNA ZNAČKA še poteka. Pošljite mi poročila o prebranih knjigah, kot je bilo zapisano v prejšnjem obvestilu z dne 30. 3. 2020, do KONCA MAJA. Verjamem, da berete, le pošljite mi zapisano.

Vse dobro vam želim in ostanite zdravi.

Metka Kržan, ravnateljica

Dostopnost