Dragi učenci,

dva tedna pouka na daljavo sta za nami. Nova izkušnja za vas, učitelje in starše. Kot slišim, sodelujete, zavzeto rešujete naloge … Vesela sem, da so vas razredniki že povabili ali vas še bodo na video srečanje, da ste/boste povedali, kako potekajo vaši dnevi, kaj zabavnega počnete.

Verjamem, da čas preživljate tudi v družbi odličnih knjig. Bliža se 2. april, mednarodni dan knjig za otroke. Vse učence predmetne stopnje, ki ste se prijavil k branju za bralno značko, vabim, da nadaljujete z branjem, da berete knjige iz domače knjižnice. O prebrani knjigi kaj zapišite (npr. kratko vsebino, o junakih, razmišljanje o prebranem, sporočilo, kako je knjiga obogatila vas) in pošljite na elektronski naslov metka.krzan@guest.arnes.si. Za opravljeno bralno značko se šteje pet prebranih knjig. Ko se boste vrnili v šolske klopi, se bomo srečali v knjižnici in ugotovili, da so nam popestrile dneve in podarile nova znanja in spoznanja.

Tudi dnevi dejavnosti bodo potekali drugače, kot so zapisani v LDN, vsebine bodo prilagojene razmeram, a vem, da bodo zanimive in jih boste lahko izvedi doma. Vsa navodila boste prejeli po e-pošti in bodo objavljena na spletni strani šole.

Pouk bo v aprilu še potekal na daljavo. Pridobili boste tudi ocene, o načinu boste pravočasno obveščeni.

 

Spoštovani starši,

zahvaljujem se vam za sodelovanje v teh izrednih razmerah. Učenci razredne stopnje potrebujejo vašo pomoč pri navodilih in vodenje skozi proces dela. Za vse učence pa naj velja, da pripravite urnik učenja in se ga držite, da bo vse potrebno opravljeno do dogovorjene ure. Večere izkoristite za družabne igre, pogovore, peko palačink … Srečno.

Ostanimo doma, ostanimo zdravi.

Metka Kržan, ravnateljica

Dostopnost