Spoštovani starši,

razredničarke učencev 1. triletja so vam po elektronski pošti že posredovale obvestilo z dokumenti, zahvaljujem se vam za hiter odziv.

Koranavirus se v Sloveniji umirja, vstop v šolo bo varen. Odgovorno se pripravljamo na ponedeljek, 18. 5. 2020, ko bomo spet odprli šolska vrata za naše najmlajše učence. Veselimo se srečanja z njimi, upoštevali bomo navodila in priporočila pristojnih organov.

Upoštevali bomo naslednja priporočila:

  • nošenje mask v zaprtih prostorih za zaposlene in starejše od 12 let,
  • upoštevanje higiene rok in kašlja ter redno prezračevanje razreda,
  • razkuževanje miz in predmetov, ki se jih pogosto dotikamo (kljuke, pipe),
  • upoštevanje varnostne razdalje,
  • ne dotikamo se ust, oči in obraza,
  • v šolo vstopajo le učenci in zaposleni.

Učenci naj pridejo v šolo peš oziroma z individualnim prevozom, kot ste sporočili. Učenci vozači se bodo pripeljali z avtobusom po ustaljenem voznem redu oz. kombijem.

Ob prihodu učencev v šolo jih bo pred vhodom pričakala odrasla oseba. Za učence 1. in 2. razreda bo odprt vhod prvega triletja od 7.30, sprejela jih bo učiteljica Tea Berkovič Škof. Učenci 3. razreda bodo vstopili skozi glavni vhod, pouk bodo imeli v nadstropju v učilnici 4. razreda.

Učenci bodo po pouku vključeni v podaljšano bivanje, kot ste jih že prijavili. Držite se ure, ki ste jo zapisali v prijavnici.

Učenci prinesejo vse šolske potrebščine v ponedeljek in jih pustijo v šoli. V šoli in v času podaljšanega bivanja bodo opravili vse naloge.

Učenci naj imajo s sabo še vrhnje oblačilo, ker bomo pogosto prezračevali razrede in hodili ven, da jih ne bo zeblo.

Prosimo vas, da sodelujete z razredničarko, spremljate obvestila po e-pošti in na spletni strani šole. Vsem spremembam se bomo prilagajali sproti.

Veselimo se snidenja in vam želimo vse dobro.

 

Metka Kržan, ravnateljica